Echipele engleze Chelsea şi Manchester United au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1, meciul direct disputat în etapa a 13-a din Premier League. Ambele goluri au fost marcate pe final. Norvegianul Erling Haaland a înscris o dublă pentru Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Londra, pe Stamford Bridge, s-a dictat penalti pentru gazde în minutul 87, la faultul lui McTominay asupra lui Armando Broja. Jorginho a transformat şi Chelsea conducea cu 1-0. Golul egalizator al lui United a venit în al patrulea minute de prelungiri, când a înscris Casemiro. S-a încheiat 1-1 şi cele două formaţii rămân vecine în clasament, Chelsea – locul 4, cu 21 de puncte, iar Manchester United – locul 5, cu 20 de puncte.

Manchester City s-a impus cu 3-1 în meciul cu Brighton, iar Erling Haaland a înscris din nou – de această dată o dublă care urcă la 17 numărul golurilor marcate de norvegian în acest sezon al Premier League.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în Premier League:

Nottingham Forest – FC Liverpool 1-0 (Taiwo Awoniyi 55);

Everton – Crystal Palace 3-0 (Dominic Calvert-Lewin 11, Anthony Gordon 63, Dwight MCNeil 84);

Manchester City – Brighton 3-1 (Erling Haaland 22, 43 penalti, Kevin De Bruyne 75 / Leandro Trossard 53);

Chelsea – Manchester United 1-1 (Jorginho 87 penalti / Casemiro 90+4).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.