Echipa engleză FC Liverpool a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, formaţia Newcastle, în etapa a treia din Premier League. Rezerva Darwin Nunez a marcat golurile victoriei, când echipa sa juca în zece oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un început de meci în care ambele echipe au avut ocazii de gol, gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Anthony Gordon. După numai două minute, Virgil van Dijk l-a faultat pe Alexander Isak, iar arbitrul John Brooks l-a eliminat cu roşu direct. În continuare Newcastle a dominat , s-au ratat şanse de majorare a scorului, iar Miguel Almiron a lovit bara în minutul 76. Klopp a mutat în minutul 77, când l-a introdus în joc pe Darwin Nunez, iar acesta a marcat golul egalizator al oaspeţilor în minutul 81, pentru ca în minutul 90+2 să reuşească şi golul victoriei.

S-a terminat 2-1, iar FC Liverpool, cu 7 puncte este pe locul 4, în timp ce Newcastle ocupă poziţia a 13-a cu 3 puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a treia din Premier League:

Burnley – Aston Villa 1-3 (Foster 47 / Cash 8, 20, Moussa Diabu 61);

Sheffield United – Manchester City 1-2 (Bogle 85 / Haaland 63, Rodri 88);

Newcastle – FC Liverpool 1-2 (Gordon 25 / D. Nunez 81, 90+2).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.