Echipa engleză Aston Villa a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea londoneză West Ham United, în etapa a 29-a din Premier League. Arbitrajul VAR i-a anulat lui West Ham două goluri, ambele pentru henţ comis de marcatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

West Ham a deschis scorul în minutul 29 al meciului de pe London Stadium, prin Michail Antonio, care a înscris cu o lovitură de cap. Imediat după pauză, în minutul 48, acelaşi Michail Antonio a trimis balonul în plasă, dar arbitrul Jarred Gillett a anulat golul după consultarea VAR, pentru un henţ la autorul golului. Echipa lui Unai Emery a egalat în minutul 79, prin conlucrarea a doi jucători intraţi în repriza secundă. Moussa Diaby a pasat perfect şi Nicolo Zaniolo a însscris pentru 1-1.

În minutul 90+6, West Ham a înscris prin Soucek, dar după consultarea VAR golul a fost anulat pentru că Soucek a împins mingea în plasă cu braţul. Meciul a fost prelungit cu 14 minute şi s-a încheiat la egalitate, un 1-1 care nu prea ajută niciuna dintre cele două formaţii.

Aston Villa este pe locul al patrulea în clasament, cu 56 de puncte, în timp ce West Ham United a adunat 44 de puncte şi ocupă poziţia a 7-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.