Echipa engleză FC Liverpool a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Manchester United, în etapa a 17-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa condusă de Jurgen Klopp nu a putut marca în partida de pe Anfield, cu Manchester United, şi Northwest Derby s-a terminat 0-0, după un meci în care atacanţii au rămas datori, iar ocaziile foarte clare de gol au lipsit. Oaspeţii au rămas în zece din minutul 90+4, după ce Diogo Dalot a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu punctul obţinut, FC Liverpool a trecut pe locul secund, în faţa lui Aston Villa, cu acelaşi număr de puncte, 38, dar cu golaveraj mai bun. A fost primul meci egal al lui Liverpool după trei victorii consecutive în campionat. Manchester United este pe locul 7, cu 28 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 17-a din Premier League:

Arsenal Londra – Brighton 2-0 (Gabriel Jesus 53, Kai Havertz 87);

Brentford – Aston Villa 1-2 (Lewis-Potter 45 / Alex Moreno 77, O. Watkins 85);

West Ham United – Wolverhampton 3-0 (Kudus 22, 32, Bowen 74);

FC Liverpool – Manchester United 0-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.