Echipa engleză Aston Villa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia londoneză Chelsea. Sheffield United este prima echipă care retogradează din Premier League în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premier League: Gazdele au deschis scorul încă din minutul 4, după autogolul lui Marc Cucurella, iar replica oaspeţilor a venit în minutul 16, atunci când Nicolas Jackson a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Morgan Rogers a majorat scorul în minutul 42 şi Aston Villa a intrat cu avantaj de două goluri la pauză. Londonezii şi-au revenit în partea secundă. Noni Madueke a redus din diferenţă, în minutul 62, pentru ca oaspeţii să egaleze în minutul 81, prin Conor Gallagher. Robin Olsen a înscris în propria poartă, în minutul 90+5, dar golul a fost anulat de VAR, din cauza unui fault comis de Badiashile.

S-a încheiat 2-2 şi Aston Villa e pe locul 4, cu 67 de puncte, în timp ce Chelsea se află pe locul 9, cu 48 de puncte. Totodată, meciurile de azi au confirmat şi numele primei echipe  retrogradate din Premier League în acest sezon: Sheffield United a pierdut cu 1-5 în deplasarea de la Newcastle şi va juca la anul în Championship. Sheffield este pe ultimul loc al clasamentului, 20, şi a adunat până acum doar 16 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 35-a din Premier League:

West Ham United – FC Liverpool 2-2 (Bowen 43, M: Antonio 77 / Robertson 38, Areola 65 autogol);

Fulham – Crystal Palace 1-1 (Muniz 52 / Schlupp 87);

Manchester United – Burnley 1-1 (Antony 79 / Amdouni 87 penalti);

Newcastle – Sheffield United 5-1 (Isak 26, 61 penalti, B. Guimaraes 54, Osborn 65, C. Wilson 72 / Ahmedhozic 5);

Wolverhampton – Luton Town 2-1 (Hee-Chan 39, T. Gomes 50 / C. Morris 80);

Everton – Brentford 1-0 (I. Gueye 60);

Aston Villa – Chelsea 2-2 (Cucurella 4 autogol, M. Roger 42 / Madueke 62, Gallagher 81).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.