Echipa engleză Tottenham a reuşit să încheie la egalitate duminică, în deplasare, scor 3-3, meciul cu Manchester City, în etapa a 14-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Son a deschis scorul pe Etihad Stadium, în minutul 6, dar tot sud-coreeanul a fost cel care a egalat pentru gazde, în minutul 9, când a deviat nefericit mingea în propria poartă. Phil Foden a făcut 2-1 în minutul 31 şi City a dominat în continuare – având şi două bare – dar nu a putut concretiza nici o ocazie, iar londonezii au egalat în minutul 69, prin Giovani Lo Celso. Haaland a pasat decisiv pentru Jack Grealish în minutul 81 şi acesta a înscris pentru 3-2, dar ultimul cuvânt l-au avut oaspeţii. Gol Dejan Kulusevksi, în minutul 90 şi meciul s-a încheiat 3-3. Rezultat bun pentru Tottenham, care a obţinut primul punct după trei înfrângeri consecutive în campionat.

În clasament, Manchester City este pe locul 3, cu 30 de puncte. Tottenham e pe locul 5, cu 27 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.