Echipa campioană a Angliei, Manchester City, a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Manchester United, în etapa a 27-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

United a deschis scorul pe Etihar Stadium, încă din minutul 8, atunci Marcus Rashford a profitat de assistul lui Bruno Fernandes şi a înscris. City a ratat incredibil în minutul 45, când Rodri a centrat, Foden a recentrat cu capul, în faţa porţii, iar Haaland a trimis peste poartă din trei metri.

Elevii lui Guardiola au revenit în repriza secundă. Foden a egalat în minutul 56 şi tot el a adus în avraj gazdele, cu golul din minutul 80. Haaland a înscris şi el, în minutul 90+1, când Rodri l-a deposedat pe Amrabat, i-a pasat norvegianului în careu şi acesta a înscris, bifând al 18-lea său gol stagional.

Scorul final a fost Manchester City – Manchester United 3-1 şi echipa lui Guardiola e pe locul secund, cu 62 de puncte, la un singur punct de lider, FC Liverpool. Manchester United ocupă poziţia a 6-a, cu 44 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.