Echipa engleză Manchester City a cheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 4-4, meciul din etapa a 12-a cu formaţia londoneză Chelsea. Gazdele au egalat în minutul 90+5, din penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meci nebun pe Stamford Bridge, unde timp de aproape o jumătate de oră partida nu a avut nimic special. În minutul 25 arbitrul Anthony Taylor a dictat un penalti pentru oaspeţi şi Haaland a transformat. Londonezii au revenit incredibil, în numai opt minute. Thiago Silva a egalat în minutul 29, iar Raheem Sterling a adus gazdele în avantaj în minutul 37. Repriza s-a încheiat la egalitate, însă, pentru că Manuel Akanji a înscris în minutul 45+1.

Imediat după pauză Haaland a făcut 3-2 pentru oaspeţi, în minutul 47. După douăzeci de minute Nicolas Jackson a egalat, dar finalul a fost la înălţime. Rodri a marcat în minutul 86 un gol care părea a fi cel al victoriei pentru campioana Angliei, dar în minutul 90+5 Cole Palmer a transformat un penalti acordat de arbitru pentru un fault al lui Ruben Dias şi meciul s-a încheiat la egalitate, 4-4.

A fost primul meci egal din această ediţie de campionat pentru Manchester City, care este lider în clasament, cu 28 de puncte. Chelsea este pe locul 10, cu 16 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.