Echipa engleză Chelsea a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia Manchester United, în ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League. Londonezii au marcat două goluri în minutele 10 şi 11 ale prelungirilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stamford Bridge gazdele au început foarte bine şi Conor Gallagher a deschis scorul în minutul 4. Cole Palmer a majorat avantajul londonezilor în minutul 19, transformând un penalti, dar elevii lui ten Hag au revenit incredibil, în numai cinci minute.

Alejandro Garnacho a înscris în minutul 34, iar Bruno Fernandes a egalat în minutul 39. Mancunienii au crezut că au dat lovitura decisivă în minutul 67, prin Garnacho, dar finalul a fost epic.

În minutul 90+6 Dalot s-a împiedicat în careu şi a căzut peste Madueke, s-a dat penalti pe care Cole Palmer l-a transformat şi scorul a devenit egal, 3-3. La următorul atac al lui Chelsea, Cole Palmer a reuşit să înscrie cel de-al treilea său gol şi londonezii s-au impus incredibil cu 4-3.

În clasament Manchester United este pe locul 6, cu 48 de puncte, iar Chelsea a urcat pe 10, cu 43 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.