Echipa engleză Brighton, antrenată de fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, Roberto de Zerbi, a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa FC Liverpool, scor 3-0, şi a trecut pe locul 7 în clasamentul Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League, pe Amex Stadium, Brighton a confirmat că este una din revelaţiile actualei ediţii de campionat. Formaţia antrenată de Roberto de Zerbi, italianul care a jucat şi la CFR Cluj, a învins categoric pe FC Liverpool, cu 3-0. Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, deşi gazdele au cerut un penalti, refuzat de VAR. În repriza secundă, însă, Solly March a rezolvat problema câştigătoarei în numai şase minute, cu două goluri înscrise în minutele 47 şi 53. Tot Solly March a fost şi la originea golului al treilea, înscris de Danny Welbeck în minutul 81. Cu această victorie Brighton a adunat 30 de puncte şi se află pe locul 7 în Premier League, în timp ce Liverpool a căzut pe locul 8, cu 28 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a 20-a din Premier League:

Brighton – FC Liverpool 3-0 (March 46, 53, Welbeck 81);

Everton – Southampton 1-2 (Onanan 39 / Ward-Prowse 46, 78);

Nottingham Forest – Leicester City 2-0 (B. Johnson 56, 84);

Wolverhampton – West Ham United 1-0 (Podence 48).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.