Echipa engleză Brighton a învins luni, în deplasare, formaţia Southampton, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Premier League. Fulham a dispus, tot în deplasare, de echipa Crystal Palace, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brighton nu a avut nici o emoţie la Southampton, acolo unde după ce Lallana a deschis scorul în minutul 14, gazdele au înscris în propria poartă, prin Perraud, şi la pauză era 2-0 pentru oaspeţi. S-a încheiat 3-0, iar Brighton se află pe locul 6 în clasament, cu 24 de puncte.

Meciul dintre Crystal Palace şi Fulham a fost echilibrat în prima jumătate de oră, după care Bobby De Cordova-Reid a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Tyrick, din tabăra gazdelor, Mitchell a fost eliminat direct cu roşu în minutul 34. A mai urmat o eliminare, tot de la Crystal Palace – James Tomkins în minutul 57, pentru al doilea galben, iar Fulham a profitat înscriind de două ori şi stabilind scorul final, 3-0. Cu 22 de puncte, Fulham este pe locul 8 în clasament.

Rezultate înregistrate luni în etapa a 17-a din Premier League:

Brentford – Tottenham 2-2 (Janelt 15, Ivan Toney 54 / Kane 65, Hojbjerg 71);

Crystal Palace – Fulham 0-3 (De Cordova-Reid 31, Ream 71, Mitrovic 80);

Everton – Wolverhampton 1-2 (Yerry Mina 7 / Podence 22, Ait Nouri ‘90+5);

Leicester City – Newcastle United 0-3 (Chris Wood 3 penalti, Almiro 7, Joelinton 32);

Southampton – Brighton 1-3 (Word-Prowse 73 / Lallana 14, Perraud 35 autogol, March 56).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.