Echipa engleză Brighton a învins duminică, în deplasare, scor 5-0, echipa Sheffield United, în etapa a 25-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brighton s-a simţit ca acasă pe stadionul Bramall Lane, din Sheffield. Gazdele au rămas în zece după numai 13 minute, atunci când Mason Holgate a primit direct cartonaşul roşu. Facundo Buonanotte a deschis scorul pentru oaspeţi şapte minute mai târziu, iar în minutul 24 elevii lui De Zerbi şi-au mărit avantajul, după reuşita lui Danny Welbeck. Sheffield a avut un gol anulat pentru ofsaid, în finalul primei reprize şi la pauză Brighton a intrat cu avantaj de două goluri. Jack Robinson a înscris în propria poartă în minutul 75, ducând scorul la 3-0, pentru ca în minutul 78 să marcheze Simon Adingra.

Scorul final a fost stabilit de acelaşi Adingra, în minutul 86 şi, victorioasă cu 5-0, Brighton ocupă poziţia a şaptea, cu 38 de puncte, în timp ce Sheffield United este lanterna roşie din Premier League, cu 13 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.