Echipa engleză Tottenham Hotspur a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 2-2, partida disputată în compania echipei Brentford, în prima etapă din Premier League. A fost primul meci al lui Tottenham după plecarea lui Harry Kane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Gtech Community Stadium, oaspeţii de la Totenham au deschis scorul în minutul 11, prin Cristian Romero, dintr-un assist al lui James Maddison. Brentford a revenit însă în meci cu două goluri marcate până la pauză. Bryan Mbeumo a transformat un penalti în minutul 27, iar Yoane Wissa a adus gazdele în avantaj,cu un şut din careu, în minutul 36.

Tottenham a egalat în minutul 45+4, când James Maddison a pasat şi Emerson Royal l-a învins pe portarul Mark Flekken. Meciul s-a încheiat la egalitate, fiind a doua remiză din prima etapă a Premier League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.