Echipa engleză Brentford a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Liverpool, în primul meci al etapei a 19-a din Premier League. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liverpool a început partida de pe GTech Community Stadium cu un autogol, înscris de Ibrahima Konate, în minutul 19. Wissa, de la gazde, a avut în minutul 39 un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, dar trei minute mai târziu Brentford a majorat diferenţa prin acelaşi Yoane Wissa, care a marcat cu o lovitură de cap la centrarea lui Mathias Jensen, din minutul 42.  

Oaspeţii au replicat după pauză, când Darwin Nunez a avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid (min 48), iar Alex Oxlade-Chamberlain a înscris în minutul 52. Brentford a dat lovitura decisivă în minutul 84, când şi-a securizat victoria prin reuşita lui Bryan Mbeumo.

În clasament cele două echipe sunt vecine: Brentford a urcat pe locul 7, cu 26 de puncte, iar Liverpool se află pe 6, cu 28 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.