Echipa engleză Arsenal Londra a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Burnley, în etapa a 12-a din Premier League. Arsenal a egalat la puncte pe Manchester City. Liderul campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal a căutat golul toată prima repriză, dar l-a găsit târziu, în minutul 45+1, când Leandro Trossard a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bukayo Saka. Oaspeţii au egalat în minutul 54, prin Josh Brownhill. Arsenal a revenit în avantaj în minutul 57, când Trossard i-a pus mingea pe cap lui William Saliba şi acesta a înscris. În minutul 74 a marcat şi Oleksandr Zinchenko. Gazdele au rămas în zece din minutul 83, după eliminarea lui Fabio Vieira, însă chiar dacă meciul a fost prelungit cu 11 minute, scorul nu s-a mai schimbat şi Arsenal s-a impus cu 3-1.

În clasament, „tunarii” se află pe locul secund, cu 27 de puncte, tot atâtea ca şi liderul Manchester City, care are un meci mai puţin disputat.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 12-a din Premier League:

Wolverhampton – Tottenham 2-1 (Sarabia 90+1, Lemina 90+7 / B. Johnson 3);

Arsenal Londra – Burnley 3-1 Trossard 45+1, Saliba 57, Zinchenko 74 / Brownhill 54);

Crystal Palace – Everton 2-3 (Eze 5, O. Edouard 73 / Mykolenko 1, Doucoure 49, I. Gueye 86);

Manchester United – Luton Town 1-0 (Lindelof 59).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.