Echipa engleză Arsenal Londra a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Brentford, într-un meci din etapa a 23-a a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal pierde teren în lupta pentru titlu. Cu Brentford, Leandro Trossard a deschis scorul în minutul 66, însă oaspeţii au egalat în minutul 74, prin Ivan Toney, şi, doar cu egal în acest meci, Arsenal conduce în Premier League cu 51 de puncte, aflându-se la doar şase puncte de echipa de pe locul secund, Manchester City. City va juca duminică, pe teren propriu, cu Aston Villa.

Într-un alt meci al etapei, Leicester City a învins cu 4-1 pe Tottenham, care rămâne pe poziţia a cincea, cu 39 de puncte. Londonezii au deschis scorul la Leicester, dar gazdele au reacţionat admirabil, revenind şi conducând la pauză cu 3-1. Tottenham nu a fost capabilă să dea o replică solidă în repriza secundă şi a pierdut ocazia de a trece peste Newcastle în clasament.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 23-a din Premier League:

Arsenal Londra – Brentford 1-1 (Trossard 66 / Toney 74)

Crystal Palace – Brighton 1-1 (Tomkins 69 / March 63)

Fulham – Notthigham Forest 2-0 (William 17, M. Solomon 88)

Leicester City – Tottenham 4-1 (N. Mendy 23, Maddison 25, Iheanacho 45+4, Barnes 81 / Bentancur 14))

Southampton – Wolverhampton 1-2 (Alcaraz 24 / Bednarek 72 autogol, Joao Gomes 87).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.