Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a învins joi, la turneul de la Sfântu Gheorghe, formaţia CSU Suceava, cu scorul de 32-30 (17-14), în primul meci al etapei a 20-a a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatului, Potaissa Turda adună 47 de puncte şi urcă temporar pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale, după liderul Dinamo Bucureşti (52 puncte, 19 meciuri).

Toate meciurile etapei a 20-a se dispută joi, în două săli din Sfântu Gheorghe, după programul: CSM Reşiţa - Minaur Baia Mare, CSM Vaslui - Dinamo Bucureşti, magnum Botoşani - Poli Timişoara, CSM Bacău - Steaua Bucureşti, HC Buzău - CSM Făgăraş şi CSM Focşani - HCDS Constanţa.

Pe banca tehnică a formaţiei Minaur Baia Mare debutează, joi, Alexandru Sabou, care l-a înlocuit pe antrenorul demis Adrian Petrea, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă. Minaur se află pe locul 5, cu 11 victorii, un egal şi cinci eşecuri (34 puncte). Minaur a ratat şi calificarea în semifinalele European Cup, eliminată în sferturi de ciprioţii de la Anorthosis Famagusta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.