Reprezentativa Portugaliei a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de selecţionata Poloniei, în manşa secundă a play-off-ului, şi a ratat calificarea la Campionatul European de tineret din 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta adversară din grupa României, Portugalia s-a impus în tur, în Polonia, scor 1-0, însă, marţi, a fost întrecută cu 3-1.

Bielik (5), Kownacki (8) şi Szymanski (24) au fost marcatorii Poloniei, în timp ce pentru Portugalia a înscris Jota (52).

De asemenea, naţionala Austriei, care s-a impus în faţa Greciei în ambele meciuri cu 1-0, s-a calificat la CE de tineret pentru prima oară în istoria sa.

Echipele calificate la CE de tineret sunt Italia, Croaţia, Spania, Danemarca, Anglia, Germania, Belgia, Serbia, România, Franţa, Polonia şi Austria.

Tragerea la sorţi pentru faza finală a CE are loc vineri, de la ora 19.00, la Bologna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.