Reprezentativa Portugaliei s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Ţării Galilor, în semifinalele competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo '50 şi Nani '53.

Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Bruno Alves, Fonte, Guerreiro - Danilo, Joao Mario, Adrien Silva (Joao Moutinho '79), Sanches (Andre Gomes '74) - Nani (Quaresma '86), Cristiano Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos

Ţara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, A. Williams - Collins (J. Williams '66), Taylor, Allen, Ledley (Vokes '58) - Bale, King, Robson-Kanu (Church '63). Selecţioner: Chris Coleman

Meciul a fost arbitrat de suedezul Jonas Erikkson, ajutat de asistenţii Mathias Klasenius şi Daniel Warnmark, de adiţionalii Stefan Johannesson şi Markus Strombergsson. Arbitru de rezervă a fost polonezul Szymon Marciniak.

Portugalia ajunge pentru a doua oară în istoria sa în finala unui campionat european, după ce a mai acces şi la ediţia din 2004, când a fost învinsă de Grecia.

În finală, Portugalia va întâlni învingătoarea din meciul Germania - Franţa, programat, joi, de la ora 22.00, la Marsilia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.