Reprezentativa Portugaliei a remizat, luni, la Saransk, scor 1-1, cu selecţionata Iranului, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Portugalia a marcat Ricardo Quaresma, în minutul 45, iar pentru Iran a înscris Ansarifard, în minutul 90+3, care a transformat un penalti acordat în urma consultării sistemului VAR.

În minutul 53, Cristiano Ronaldo a ratat un penalti acordat după consultarea sistemului VAR.

Au evoluat următoarele echipe:

Portugalia: R.Patricio - Cedric, Pepe, J.Fonte, Guerreiro - Quaresma (Bernardo Silva '70), William, Adrien Silva, Joao Mario (Moutinho '84) - André Silva (Guedes '90+5), C.Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos

Iran: Beiranvand - Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Hajisafi (Mohammadi '56) - Ebrahimi, Ezatolahi (Ansarifard '76) - Jahanbaksh (Ghoddos '70), Amiri, Taremi - Azmoun. Selecţioner: Carlos Quieroz

Meciul a fost arbitrat de Enrique Caceres (Paraguay).

În clasamentul grupei B, Spania a încheiat pe primul loc, cu 5 puncte, urmată de Portugalia, tot cu cinci puncte, de Iran, cu 4 puncte şi de Maroc, cu un punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.