Patruzeci şi unu de suporteri care au pătruns, în mai 2018, în baza de pregătire a clubului Sporting Lisabona şi i-au agresat pe jucători şi pe membrii stafului tehnic au primit, joi, condamnări pentru faptele lor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bruno de Carvalho, fost preşedinte al clubului, considerat autorul moral al violenţelor, a fost achitat.

Nouă dintre acuzaţi au fost condamnaţi la cinci ani de închisoare cu executare, 29 au primit pedepse de închisoare cu suspendare, iar trei au primit amenzi.

La 15 mai 2018, mai mulţi suporteri cu cagule pe cap au intrat la baza de pregătire a echipei Sporting Lisabona şi i-au agresat pe jucători şi staful tehnic, care se aflau la şedinţa de pregătire. După acest incident, mai mulţi jucători şi antrenorul Jorge Jesus şi-au reziliat contractele cu gruparea portugheză. Ulterior, unii dintre ei au revenit la Sporting.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.