O pictură murală amplasată în centrul municipiului Craiova, care îl înfăţişează pe fostul internaţional Sorin Câţu, acum preşedintele CS Universitatea Craiova, a fost vandalizată de suporteri ai echipei FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au aruncat cu vopsea neagră pe zidul pe care este realizată pictura.

"Ne asumăm ce s-a întâmplat. Nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în oraş. Şi noi când am făcut ceva cu Cristi Neamţu ne-a fost şters de oamenii primăriei. Şi noi când am scris Oblemenco şi Cristi nNeamţu pe ziduri la fel de frumos ne-au fost şterse de cei de la primărie. Legedele Craiovei aţâţă lumea în oraş: <Noi suntem Craiova!> De aici pleacă toate scandalurile în oraş şi vor fi scandaluri mari", a declarat la Pro X Andrei Preda, lider al Peluzei Sud, care susţine FCU Craiova.

Pictura murală cu chipul lui Sorin Cârţu a fost realizată la iniţiativa Peluzei Nord, care susţine CSU Craiova, fiind dezvelită în urmă cu două zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.