Paula Ungureanu, portarul campioanei României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost desemnată de către EHF jucătoarea lunii februarie pe continent. Distincţia la masculin i-a revenit lui Andy Schmid, de la Rhein-Neckar Löwen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, vineri, Top 5 al jucătoarelor de pe continent în luna februarie. Prima poziţie este ocupată de Paula Ungureanu (37 de ani), portarul echipei CSM Bucureşti, care a avut intervenţii spectaculoase în partidele de luna trecută.

Ea este urmată în clasamentul EHF de Iveta Luzumova (Thuringer), Nycke Groot (Gyor ETO), Ana Gros (Metz Handball) şi Daria Dmitrieva (Lada Togliatti).

”Sunt cu adevărat fericită pentru acest titlu, înseamnă că a fost bine ce am făcut. Sunt şi mai concentrată şi mai motivată să realizez ceva extraordinar în acest sezon, dar asta înseamnă că trebuie să muncesc mai mult pentru a juca bine”, a declarat Paula Ungureanu.

EHF remarcă pe site-ul oficial că portarul de la CSM Bucureşti a continuat cu forma ”superbă” şi în luna martie, subliniind cele 18 intervenţii ale Paulei Ungureanu în meciul cu FC Midtjylland, din ultima etapă a grupei I, în victoria cu 29-24.

”Voi face orice pentru a câştiga trofeul Ligii Campionilor. Este trofeul pe care mi-am dorit să-l câştig de când am început handbalul. Îmi doresc să-l câştig atât de mult”, a mai spus Ungureanu.

Distincţia la handbal masculin pentru luna februarie i-a fost acordată lui Andy Schmid, de la Rhein-Neckar Löwen. În Top 5, el a fost urmat de Raul Entrerrios (FC Barcelona Lassa), Melvyn Richardson (Montpellier HB), Matthias Musche (SC Magdeburg) şi Dika Mem (FC Barcelona Lassa).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.