Portarul spaniol Rene Roman Hinojo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado, potrivit fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería şi Ponferradina.

René Román Hinojo a apărat 31 de meciuri în sezonul 2019-2020, din care 15 jocuri în Segunda Division şi unul în Cupa Spaniei pentru UD Almería şi 15 partide pentru SD Ponferradina, în a doua ligă a Spaniei.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo s-a alăturat lotului dinamovist şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaş pentru meciul cu Gaz Metan, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Dinamo a anunţat, săptămâna trecută, că a ajuns la un acord cu Middlesbrough FC pentru împrumutul unui alt portar spaniol, Tomas Mejias Osorio, la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.