Portarul reprezentativei Argentinei, Emiliano Martinez, a declarat duminică, după câştigarea Cupei Mondiale, că acesta este momentul la care a visat, el menţionând şi că echipa sa a avut de suferit la finala cu Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am suferit mult. Ne gândeam că avem jocul sub control, dar ei au reuşit să revină. A fost un meci foarte complicat. Ne era menit să suferim. Adversarii au avut o ultimă ocazie de a câştiga şi din fericire am putut opri mingea. Este momentul la care am visat mereu, nu am cuvinte. Îi dedic familiei mele victoria”, a spus jucătorul, potrivit L’Equipe.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.