Portarul titular al echipei Chapecoense, Marcos Danilo Padilha, în vârstă de 31 de ani, unul dintre cei patru fotbalişti supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Medellin, a decedat la spital, din cauza rănilor suferite, a declarat un purtător de cuvânt al grupării braziliene, citat de ITV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Danilo şi alţi trei jucători, portarul de rezervă Follmann, fundaşii Neto şi Alan Ruschel, s-au numărat printre cei şapte supravieţiuitori transportaţi la spitale, după tragedie. Au mai fost salvaţi jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

Avionul cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa în Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prăbuşit în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Medellin. Autorităţile columbiene au confirmat faptul că 75 de persoane au decedat în această tragedie aviatică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.