Campioana la polo Steaua Bucureşti a învins, vineri, formaţia ungară BVSC Budapesta, scor 8-7, în al doilea meci din grupa preliminară F, turul II din EuroCup, pe care o găzduieşte între 27-30 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot vineri s-au mai jucat partidele dintre Valis - Vitoria Guimares 21-8, Ortigia - BVSC Budapesta 9-8 şi Valis - Ortigia 9-14.

În prima dispută din grupa F, Steaua Bucureşti a învins formaţia sârbă Valis Valjevo, cu 12-11. După două zile de competiţie, clasamentul este condus de Ortigia 9 puncte (3 meciuri), urmată de Steaua Bucureşti 6 (2 meciuri), Valis 3 (3 meciuri), BVSC 0 (2 meciuri) şi Vitoria 0 (3 meciuri).

Steaua va juca în continuare cu Ortigia (sâmbătă) şi cu Vitoria Guimares (duminică).

Primele două clasate în grupă se vor califica în faza optimilor de finală ale competiţiei, iar locurile 3-5 merg în Challenger Cup.

În cupele europene, România mai este reprezentată de vicecampioana CSM Oradea, care va juca în turul 3 al Ligii Campionilor, cu croaţii de la Jadran Split, în 29 octombrie (deplasare) şi în 5 noiembrie (la Oradea).

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupele Ligii Campionilor, competiţie în care Steaua nu a reuşit să treacă de turul secund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.