Campioana en-titre la polo, Steaua Bucureşti, a anunţat, vineri, că a prelungit contractele pentru opt jucători din lotul cu care a cucerit titlul în 2022, al 18-lea din palmares.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tudor Fulea, Vlad Georgescu, Francesco Iudean, Dimitri Goanţă, Nicolae Oanţă, Andrei Neamţu, Alexandru Gheorghe şi Victor Antipa vor lupta în bazin, în sezonul viitor, tot sub culorile Stelei, care a cucerit ultimele 6 titluri de campioană”, a transmis Steaua Bucureşti.

Tudor Fulea a fost golgeterul Superligii Naţionale şi cel mai tehnic jucător al campionatului, iar Andrei Neamţu a primit trofeul pentru cel mai tehnic jucător în campionatul rezervat jucătorilor sub 19 ani.

”Steaua Bucureşti rămâne principala favorită la titlul de campioană şi în sezonul viitor, băieţii fiind pregătiţi să lupte pentru titlul cu numărul 19”, a fost mesajul echipei steliste.

În stagiunea 2022-2023, Steaua Bucureşti va evolua şi în Liga Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.