Poliţia a arestat 46 de persoane în urma ciocnirilor din exteriorul stadionului echipei Aston Villa dinaintea meciului de joi cu Legia Varşovia, din Conference League, care s-au soldat cu rănirea a patru poliţişti, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Violenţele au avut loc înainte de startul meciului de pe Villa Park, iar poliţia a interzis accesul fanilor echipei oaspete, lăsând tribuna rezervată lor goală. Villa a câştigat meciul cu 2-1.

"Avem acum 46 de persoane în custodie în urma violenţelor de aseară, în care au fost implicaţi suporterii echipei din deplasare, în faţa Villa Park", a anunţat poliţia din West Midlands într-un comunicat. "Poliţiştii s-au confruntat cu 90 de minute de violenţă susţinută, iar patru dintre ei au fost răniţi. Suntem mândri de poliţiştii noştri şi le mulţumim fanilor Aston Villa pentru sprijinul lor".

Legia Varşovia a afirmat că Aston Villa a acordat clubului polonez o alocare de bilete mai mică decât cea la care avea dreptul conform regulamentelor UEFA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.