Clubul Politehnica Timişoara a postat joi seară pe Facebook un mesaj ironic adresat autorităţilor locale, după ce nocturna stadionului a cedat de două ori la meciul cu Perolul, astfel că jocul nu a mai putut continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Alin Nica, Dominic Fritz, Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Municipiului Timişoara, "vă mulţumim" pentru tot...

Timişoara fotbalistică, îţi dorim noapte bună!”, a notat Poli Timişoara, ataşând şi trei fotografii.

Meciul Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti, primul acest an în Liga 2, contând pentru etapa a XVII-a, a fost oprit definitiv, joi seară, în minutul 37, după ce nocturna de la stadionul timişorenilor a cedat de două ori.

Prima dată, nocturna s-a stins în minutul 8. Atunci fanii au scandat, au cântat şi au oferit un spectacol pirotehnic. De asemenea, ei şi-au aprins lanternele de la telefoane, cântând tot timpul. După trei minute de întrerupere, cele două echipe au intrat la vestiare, împreună cu brigada de arbitri.

Jocul s-a reluat după aproximativ zece minute de întrerupere.

În minutul 37, nocturna a cedat însă din nou şi echipele au plecat iar la vestiare, iar Petrolul a anunţat că potrivit regulamentului va câştiga meciul la masa verde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.