Echipa Poli Timişoara a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, în care mijlocaşul ieşenilor Stenio Santos, debutant în prima ligă, a fost eliminat la 13 minute după ce a intrat pe teren ('63).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pedro Henrique '35 şi Soljici '55, în timp ce pentru oaspeţi a înscris A. Cristea, în minutul 51, din penalti.

1-0: Pedro Henrique s-a luptat pentru un balon cu fundaşii adverşi în marginea careului mare, a făcut un-doi cu Bărbuţ, l-a driblat pe Caparco şi a înscris în poarta goală de la 7 metri.

1-1: Cristea a transformat penaltiul pe care tot el l-a obţinut după un fault în careu comis de Straton.

2-1: Bărbuţ a centrat din partea dreaptă şi Soljici aflat în unghi a marcat din 4 metri.

În minutul 76, Stenio (CSM Poli Iaşi) a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Croitoru şi a fost eliminat de arbitrul George Găman. Jucătorul din Insulele Capului Verde se afla la debutul în Liga I.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Cînu, Şeroni (Poparadu '78), Neagu - Artean, Soljici - Bărbuţ, Croitoru, Fucek (Popovici '83) - Pedro Henrique (Bocşan '59). Antrenor: Ionuţ Popa.

CSM Poli Iaşi: Caparco - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato (Ţigănaşu '75) - Bole, Mitici, Răuţă (Stenio '63), Ştefănescu - Golubovici, A. Cristea (Ciucur '70). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Soljici '20, Cînu '23, Bărbuţ '24 / Ştefănescu '9, Stenio '69, '76, Frăsinescu '85, Bole '90+3.

Cartonaş roşu: Stenio '76.

Arbitri: George Găman (central) - Gabriel Bârjac, Mihai Marica (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Ioan Onicaş, Valer Şulea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.