Formaţia Poli Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XVII-a şi a părăsit în premieră în acest sezon ultimul loc al clasamentului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Şeroni '37 şi Pedro Henrique '54.

0-1: Şeroni a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat într-o cursă solitară şi a marcat cu un şut în forţă la colţul lung de la 5 metri lateral stânga.

0-2: Pedro Henrique a primit un balon în banda stângă, i-a driblat pe Săpunaru şi Geraldo şi a înscris cu un şut plasat de la 10 metri.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Scutaru, Şeroni - Artean - Bărbuţ (Sântean '90), Llorente, Croitoru, Doman (Vădrariu '80) - Pedro Henrique (Popovici '67). Antrenor: Ionuţ Popa.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Al. Stan, Geraldo, Săpunaru, Junior Morais - Lovin (Boubacar '34), Seto (Florea '46) - Al. Ioniţă II (Balaure '70), Kortzorg, Teixeira - Budescu. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Doman '77 / Lovin '34, Săpunaru '40.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Mircea Mihail Grigoriu, Miclos Istvan Nagy (asistenţi) - Marius Omuţ (rezervă).

Observatori: Patriţiu Abrudan, Mircea Călin.

În momentul schimbării, Florin Lovin a şutat nervos în minge, iar arbitrul i-a acordat cartonaşul galben. După înlocuire, mijlocaşul giurgiuvenilor a plecat direct la cabine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.