Directorul sportiv al Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, vineri, la Digisport Special, că şi-ar dori ca meciurile programate în ultima etapă a play-out-ului Ligii I, decisive pentru evitarea retrogradării, să se dispute pe teren neutru, apreciind că formaţia Concordia Chiajna este avantajată pentru că joacă la Piteşti cu FC Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vrem toate trei pe teren neutru, noi la Cluj şi Pandurii unde vrea...si puteam juca de la ora 6. Cineva vrea Timişoara retrogradată. Nu este corect ca meciul Chiajnei să se joace la Piteşti, noi la Mediaş şi Pandurii la Botoşani, nu e egalitate. Voluntari cu Chiajna se va juca la Piteşti, că aşa vor televiziunile sau Liga, unde Chiajna e avantajată pe teren neutru, iar Pandurii şi Timişoara sunt dezavantajate", a declarat Neaga.

Şi Marin Condescu, oficial al Pandurii vrea ca toate meciurile să se dispute pe teren neutru:. "Puteau juca pe Dinamo, are nocturnă, e al doilea stadion al lor, să-şi plătească facturile şi să joace acolo. Jucătorii de la Concordia spun pe teren, bă fraierilor, noi avem ultimele şase puncte de şase luni. Eu cred în onoarea lui Claudiu Niculescu".

În direct la Digisport a intrat şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care militează pentru meciuri disputate pe teren neutru: "Vrem să jucăm pe teren, fără favoritisme pentru echipa din Chiajna. Nu este normal să joace la Piteşti. Contez pentru onoarea lui Claudiu Niculescu, sper ca echipa sa să-şi onoreze noul blazon".

Încă din cursul de marţi, conducerea grupării Pandurii Târgu Jiu s-a arătat nemulţumită de faptul că una dintre rivalele în lupta pentru evitarea retrogradării, Concordia Chiajna, este avantajată de LPF, întrucât va disputa ultimul meci, cu FC Voluntari, în deplasare pe teren neutru, la Piteşti. LPF a programat partidele echipelor care luptă pentru salvarea de la retrogradare, Pandurii, Poli Timişoara şi Concordia, duminică, de la ora 21.00. Meciul Concordiei se joacă la Piteşti, deoarece arena din Voluntari nu are instalaţie de nocturnă.

Înaintea ultimei etape, Concordia Chiajna şi Poli Timişoara ocupă locurile 7, respectiv 6, cu 26 de puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu este pe locul 5, cu 27 de puncte, în clasamentul play-out-ului. Echipa care va termina pe locul 7 va retrograda în Liga a II-a, iar formaţia de pe locul 6 va disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga I cu UTA Bătrâna Doamnă (locul 3 în Liga a II-a).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.