Mijlocaşul francez al echipei Manchester United Paul Pogba a părăsit cantonamentul echipei naţionale de la Clairefontaine după ce s-a accidentat la un antrenament, luni, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 28 de ani a suferit o leziune a cvadricepsului drept şi a fost înlocuit în lotul pregătit de Didier Deschamps de mijlocaşul Jordan Veretout de la AS Roma.

Franţa dispută ultimele două partide din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022 cu Kazahstan, sâmbătă, pe teren propriu, şi cu Finalnda, în deplasare, la 16 noiembrie.

Echipa franceză este foarte aproape de calificarea la turneul final din Qatar, conducând grupa cu 12 puncte din şase jocuri. Pe locul al doilea este Ucraina, cu nouă puncte din şapte meciuri, iar Finlanda pe 3, cu opt puncte, tot din şase jocuri. Bosnia-Herţegovina, şapte puncte (6) şi Kazahstan, trei puncte (7) sunt echipele de pe locurile 4 şi 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.