Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat după meciul cu FC Voluntari, pierdut cu scorul de 0-3, că formaţia sa este obişnuită să primească goluri :de cascadorii râsului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O înfrângere dură, greu de digerat. Trebuie să scot în evidenţă că 20 de minute Voluntariul nu a avut o ocazie clară şi ne-a dat două goluri. Noi am avut două ocazii, să nu spun trei, şi n-am marcat. Suntem obisnuiţi cu greşeli d-astea, luăm goluri de cascadorii râsului. Le-am spus jucătorilor că nu este nimic pierdut. A fost un meci bun, un ritm bun. Important este să trecem cât mai repede peste această înfrângere. Şanse să ne salvăm avem în continuare. Nu ai voie să iei un asemenea gol. Probabil soarele, şi-a calculat paşii greşit, o să vedem, o să-mi spună portarul ce s-a întâmplat", a spus Poenaru, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Mihai Teja a declarat că pentru FC Voluntari urmează partied dificile. “Nu ştiam cum se vor simţi băieţii după o astfel de pauză, e bine că am câştigat. Este un pas în faţă pentru noi, ne dă încredere pentru următoarele meciuri, dar urmează jocuri foarte dificile, din trei în trei zile. Avem noroc că avem un lot numeros, am soluţii. Orice jucător ar intra pe teren şi-ar face datoria fără probleme. Am făcut un lot bun”, a afirmat Teja.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I, prima confruntare de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Au marcat Simonovski ’21, Santos ’27 (autogol) şi Tudorie ’76. În minutul 66, un gol marcat de Dobrescu (Academica) a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 84, de la gazde a fost eliminat Vlad, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.