Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, joi, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa s-a “prezentat onorabil”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poate este cel mai bun joc al nostru împotriva lor. Eu zic că ne-am prezentat onorabil, am făcut un joc bun. Dar bineînţeles că avem un gust amar că nu reuşim să facem un rezultat pozitiv. Ne vom prezenta la fel la meciul cu FCSB, zic eu, chiar mai bine. Vrem să terminăm odată şi cu speculaţiile astea care se tot fac, că suntem echipa nu ştiu cui, că jucăm pentru nu ştiu cine... dacă şi în acest secol ne gândim la chestiile astea, suntem bolnavi. Nu avem parti-pris-uri cu absolut nimeni, nu jucăm pentru nimeni, jucăm doar pentru noi”, a spus Poenaru, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Itu, în minutul 6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.