Tehnicianul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că respectă formaţia Liverpool, adversara din finala Ligii Campionilor, dar el şi jucătorii săi vor să scrie istorie, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am început pregătirile pentru finală după ultimul meci din Premier League, cu Everton. După două zile de pauză, marţi dimineaţă am început. A fost o plăcere să pregătesc finala cu acest grup de jucători. Suntem pregătiţi, pregătiţi să luptăm, să facem totul. Când eşti în finală, trebuie să o câştigi. Adversarul trebuie respectat, dar noi vrem să scriem istorie şi putem face asta doar câştigând”, a spus Pochettino.

El a menţionat că o finală nu poate fi pregătită ca orice alt meci: “Cel mai important este să îţi creşti nivelul, să fii pregătit, să gestionezi emoţia. Trebuie să joci ca atunci când erai copil, să uiţi că se uită la tine un miliard de oameni, să-I priveşti pe cei din jurul tău şi să joci pentru ei, cu ei”.

Pochettino consideră că tehnicianul rivalei Liverpool, Jurgen Klopp, este un mare antrenor. “Îl admir mult, îl apreciez mult. A ratat ceva şanse în finalele sale. Nu putem critic ape cineva pentru că a pierdut o finală în condiţiile în care cel mai greu este să ajungi acolo. Acolo este o chestiune de circumstanţe”, a declarat Mauricio Pochettino.

Tottenham ntâlneşte echipa Liverpool, sâmbătă seară, de la ora 22.00, în finala Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe stadionul Metropolitano din Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.