În această săptămână se reia Liga 2 Casa Pariurilor. Competiţia va fi finalizată cu un play-off în cinci runde, în urma căruia vor fi decise echipele promovate şi reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase echipe din play-off, singurele care au solicitat şi primit licenţa pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020-2021, vor juca fiecare cu fiecare, o singură dată, primele trei clasate înainte de întreruperea competiţiei având avantajul disputării a trei partide din cinci pe teren propriu.

În urma tragerii la sorţi din 17 iunie, a fost stabilit programul play-off-ului care debutează vineri şi va fi transmis în direct la Digi, Look şi Telekom.

Vineri, 3 iulie, ora 17:00

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeş;

Sâmbătă, 4 iulie, ora 17:00

UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti;

Marţi, 7 iulie, ora 20:00

CS Mioveni – Fotbal Club Rapid.

Clasamentul este următorul: UTA Arad - 25 de puncte, CS Mioveni*- 20, Turris-Oltul Turnu Măgurele* - 20, Campionii FC Argeş - 19, FC Petrolul Ploieşti - 19 şi Fotbal Club Rapid* - 19.

Echipele marcate cu * au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire.

Promovează primele două clasate, iar echipa de pe locul 3 va juca un baraj cu formaţia de pe locul 12 din Liga I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.