Marii jucători nu uită că Pele a schimbat faţa fotbalului. A fost prima vedetă globală deschizând calea pentru uriaşul spectacol mediatic de azi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sepp Blatter: „Este o veste foarte tristă, Pelé ne-a părăsit. Lumea deplânge cel mai mare fotbalist din istorie şi o persoană minunată. A sărbătorit fotbalul ca niciun alt jucător”.

Romario: „Astăzi, Brazilia îşi ia rămas bun de la unul dintre cei mai iluştri fii ai săi: Pelé, regele fotbalului. Ales atlet al secolului, Edson Arantes do Nascimento a făcut lumea să se plece în faţa talentului său, ridicând fotbalul brazilian până înaltarul zeilor”.

Michel Platini: „El a fost Monsieur Football, istoria fotbalului, el a descoperit fotbalul, tot fotbalul. În 1970, aveam 15 ani şi am crescut cu figura lui în minte”.

Iker Casillas: „O zi foarte tristă pentru fotbal! Un mit al acestui sport ne părăseşte. Admirat şi iubit. RIP Pele!”

Franco Baresi: „La revedere Pele! Vei rămâne mereu în memorie, mai puternic decât timpul. Icoană şi legendă a lumii. RIP!”

Luis Suarez: „Moştenirea lui va fi veşnică! Odihneşte-te în pace, rege! Multă putere familiei tale!”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.