Victor Piţurcă a declarat, miercuri seară, după meciul disputat de Universitatea Craiova în Cupa României, pe stadionul Ion Oblemenco, scor 1-0 cu CSM Reşiţa, că gazonul este “orezărie adevărată” şi trebuie schimbat neapărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Terenul... orezărie adevărată, care a mai făcut o victimă astăzi, pe Cosic. Mâine vom avea o întâlnire, CNI-ul, primărie plus constructorul, şi sunt sigur că vom găsi o soluţie. E obligatoriu să schimbăm acest gazon. Vreau mai mult spectacol, vreau goluri mai multe. Am ratat ocazii mari. Am nevoie de o circulaţie mai bună, dar pe acest teren este foarte dificil”, a spus Piţurcă la Digi Sport.

El a precizat că a trăit cu emoţii jocul cu CSM Reşiţa. “Jocul a fost la discreţia noastră, ocazii foarte multe, dar nu am reuşit să marcăm. Am trăit până la sfârşitul meciului cu emoţii. Meciul de genul acesta dacă le câştigi totul este în regulă, dacă nu, catastrofă”.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României, învingând echipa CSM Reşiţa, scor 1-0, pe stadionul Ion Oblemenco.

Golul a fost marcat de Niţu, în minutul 30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.