Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, să meciul cu Dinamo va fi unul “pe muchie de cuţit”, însă moralul formaţiei sale este bun şi el este încrezător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem iar în faţa unui examen dificil, jucăm contra unui mare club, Dinamo Bucureşti, care în ultimul timp a jucat foarte bine, a avut o creştere extraordinară de formă sub comanda lui Uhrin, deci ne aşteaptă un meci dificil pe care vrem să-l câştigăm, fiindcă în ultimele două partide din campionat nu am reuşit acest lucru şi avem nevoie de cele trei puncte puse în joc. Moralul este bun, venim după un joc bun în Cupa României. Sper să repetăm aceeaşi partitură, acelaşi joc bun şi să obţinem cele trei puncte. Lotul este tot valid. Avem cartonaşe galbene şi Bălaşa nu va putea participa la această acţiune. Poate aţi aflat de accidentul lui Koljic, care are o problemă mai dificilă şi va lipsi mai mult timp. În rest, totul este în regulă. Kelic a făcut numai antrenamente uşoare, de alergări, un cred că va apărea în lot pentru acest meci. Vor juca băieţii care sunt apţi şi în care am încredere deplină. Am încredere că echipa mea va realiza un joc bun şi ne vom lua punctele”, a spus Piţurcă.

Întrebat dacă va lua măsuri special pentru a-l contracara pe dinamovistul Dan Nistor, el a răspuns: “Voi pune 2-3 oameni să se ţină după el. Dinamo e într-o formă foarte bună. Înseamnă un grup, nu numai Nistor. Nistor este dispecerul lor. Însă Universitatea Craiova are jucători buni, şputernici şi nu e uşor să joci contra lor. Sper să joace Universitatea Craiova, nu Dinamo”.

Piţurcă şi-ar fi dorit ca meciul să se dispute la Craiova, însă a precizat că jucătorii săi se vor simţi ca acasă şi la Drobeta-Turnu Severin. “Fără discuţie că toată lumea îşi dorea să joace la Craiova. Şi la Severin vor veni suporterii în număr mare. Jucăm la Severin, trebuoe să ne adaptăm condiţiilor de acolo şi cu asta basta. Băieţii au mai jucat acolo. Ne vom simţi ca acasă şi la Severin. Cred că favorită este Craiova, dacă ne uităm la clasament. Jucăm şi în faţa suporterilor noştri. Dar şi Dinamo are atuurile sale. Meciul va fi pe muchie de cuţit. Ambele echipe arată o creştere de formă”, a mai afirmat tehnicianul.

Meciul Universitatea Craiova - Dinamo este programat, luni, la Severin, de la ora 20.30, în etapa a XV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.