Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, vineri seară, că a avut emoţii pe finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în Liga I. De cealaltă parte, antrenorul Edward Iordănescu a afirmat că jucătorii săi au greşit în momente importante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut emoţii pe final. Mediaşul e o echipă bună, dar acum cotează doar câ am câştigat. Mai avemde lucru, dar azi am avut o primă repriză foarte bună şi mi-aş dori mereu să fie aşa", a declarat Piţurcă la Digisport.

"Cei de la Craiova au fost mai proaspeţi, noi am simţit de la început că nu avem energia necesară. Noi în continuare suntem cu improvizaţiile. În momentele importante, am greşit, am fost naivi", a spus la rândul său Iordănescu.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a X-a a Ligii I. Aceasta este prima victorie obţinută de craioveni de când au fost preluaţi de Victor Piţurcă.

Pentru Gaz Metan au marcat Cardoso '41 şi Roşu '89, iar pentru Universitatea Craiova au înscris Niţu '6, Vătăjelu '42 şi Cicâldău '57

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.