Pilotul sud-corean Chewon Lim, accidentat, sâmbătă, în timpul Raliului Transilvaniei care are loc la Cluj, va rămâne internat la Institutul de Urologie din Cluj-Napoca, în timp ce copilotul a primit îngrijiri şi nu a necesitat internare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor, pilotul sud-corean Chewon Lim a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, cotuzii la coloana cervicală, la torace, la bazin şi la antebraţul drept, dar şi o plagă la scrot, pentru care necesită internare la Institutul de Urologie

Conform directorului de îngrijiri medicale al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, cel mai probabil pilotul va rămâne internat pentru o zi, aflându-se în afara oricărui pericol.

În ceea ce-l priveşte pe copilot, belgianul Martijn Wydaeghe, acesta a suferit o contuzie la faţă şi o contuzie în zona inghinală, fiind lăsat să plece imediat după ce i s-au acordat îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs sâmbătă la proba specială 5 a Raliului Transilvaniei, loc în zona Valea Fericirii.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba specială 5 a fost întreruptă şi apoi parcursă în regim de etapă, iar raliul continuă cu celelalte probe speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.