Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Mirko Pigliacelli, şi-a felicitat colegul, pe Ovidiu Bic, pentru golul marcat în meciul cu FCSB, scor 2-0, precizând că a fost unul superb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci greu, dar a fost un meci de fotbal cu stadionul plin, gazon perfect, ce trebuie pentru un play-off de Liga 1. Am muncit pentru aceste puncte. A fost un meci frumos, cu ocazii la ambele porţi. Sunt fericit pentru băieţi, pentru că a fost o săptămână grea. Golul lui Bic a fost superb. Îl felicit”, a spus Pigliacelli la posturile care transmit Liga 1.

Ovidiu Bic s-a declarat încântat de reuşita sa. “Mă bucur foarte mult că am reuşit să înscriu un gol în seara asta. Sper să o ţinem tot aşa. Cu siguranţă cred că a fost cel mai frumos gol al meu. Noi abordăm fiecare meci la victorie şi încercăm să-i prindem din urmă pe cei de la FCSB”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Au marcat Andrei Ivan ‘45+1 (penalti) şi Bic ’74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.