Antrenorul olandez Phillip Cocu a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Fenerbahce, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formaţia din Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cocu a venit în iunie pe malurile Bosforului, după ce a câştigat trei titluri în Olanda cu PSV Eindhoven.

Însă echipa turcă are un început de sezon dezastruos, poate unul dintre cele mai slabe din istorie. După zece etape, Fener are doar nouă puncte şi este pe locul 15, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cocu a fost demis cu o zi înainte să împlinească 48 de ani, după a cincea înfrângere suferită de Fenerbahce în acest sezon, duminică, pe teren propriu, scor 1-3, cu Ankaragucu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.