Philipp Lahm a anunţat luni, într-un interviu acordat publicaţiei germane Kicker, că va boicota Cupa Mondială de fotbal, din Qatar. Lahm a declarat că la baza deciziei sale stau motive politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedinte al Comitetului de Organizare al Euro 2024, din Germania, Philipp Lahm nu va merge în Qatar cu ocazia Cupei Mondiale: ”Nu fac parte din delegaţia germană şi nu vreau să merg acolo ca suporter. Prefer să văd meciurile la televizor, acasă. Cred că respectarea drepturilor omului ar trebui să joace un rol mult mai mare în atribuirea gazdei unui turneu major” , a declarat Lahm în interviul publicat de Kicker Magazine.

Fostul internaţional german a ţinut să adauge că ”Dacă aş fi avut treburi profesionale în Qatar, care m-ar fi implicat direct, în calitate de preşedinte al Euro 2024, atunci lucrurile ar fi stat cu totul diferit”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.