Fostul internaţional englez Phil Jagielka, în vârstă de 41 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jagielka a jucat în 40 de meciuri pentru naţionala Angliei. El a făcut parte din loturile pentru Euro 2012 şi pentru Cupa Mondială din 2014.

Şi-a început cariera profesionistă la Sheffield United în 2000 şi a petrecut 12 ani la Everton înainte de o a doua perioadă pe Bramall Lane. A jucat apoi la Derby County şi Stoke City, de unde a plecat la finalul sezonului trecut.

"Toate lucrurile bune au un sfârşit şi, după puţin peste 800 de meciuri, cariera mea de jucător s-a încheiat", a scris Jagielka pe reţelele de socializare, potrivit BBC. "Nici în cele mai nebuneşti vise nu mi-am imaginat că voi ajunge să joc fotbal la cel mai înalt nivel pentru câteva cluburi extraordinare, precum şi pentru ţara mea. A fost o onoare absolută să păşesc pe gazon pentru fiecare meci şi trebuie să le mulţumesc multor oameni pentru asta".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.