FC Petrolul Ploieşti anunţă că a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei la începutul perioadei de pregătire din această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul sosirii la Ploieşti, Jean Theodoro a efectuat un control medical şi o serie de analize specifice ce nu au scos în evidenţă probleme de natură medicală. Ulterior, testele efectuate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti au indicat faptul că fotbalistul brazilian nu poate primi viza medicală, lucru confirmat şi de investigaţiile amănunţite efectuate, pe parcursul săptămânii trecute, la solicitarea clubului, de către un institut de specialitate din Capitală.

În aceste condiţii şi având în vedere imposibilitatea Institutului Naţional de Medicină Sportivă de a-i acorda, în acest moment, jucătorului viza necesară pentru a-şi continua activitatea sportivă, FC Petrolul Ploieşti s-a văzut nevoită să încheie prematur contractul cu Jean Theodoro Sobrinho.

În vârstă de 25 de ani, fotbalistul brazilian, format la Corinthians, a evoluat ultima dată la Zimbru Chişinău, în sezonul 2016/2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.