Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia sa urmează o perioadă grea, în care poate pierde tot ce a făcut bun într-un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aveam nevoie de pauză, am jucat foarte multe meciuri, dar perioada care urmează mi se pare şi mai grea. Vom avea un meci foarte, foarte greu mâine. Chindia a pus probleme la toată lumea. La noi doar Pereira are o mică accidentare şi a lipsit în ultimele trei zile de la antrenamente. În rest toată lumea e validă. În aceste opt meciuri vom şti dacă a fost un an foarte bun, sau un an bun. Sau un an normal. Putem pierde tot ce am făcut bun într-un an de zile. Meciul cu Chindia dacă nu-i trezesc pe jucători va fi foarte greu să câştigăm. Eu o să factot ce pot să-i motivez sută la sută.  Dacă nu abordăm meciul… să fim umili, să-I respectăm, să nu-i subestimăm pe cei de la Chindia, atunci avem o şansă să câştigăm”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XVII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.