Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că încă speră că Juan Culio se va răzgândi şi nu va mai pleca de la CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Tot mai sper că se răzgândeşte Culio. Culio nu se lasă de fotbal, merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR din motive personale, familiale, dar nu se lasă. Eu încă mai sper, unu la sută, poate reuşesc să-l întorc. Vrea să mai joace, cel puţin până în vară. După care să ia carnetul de antrenor şi să vină antrenorul meu secund, dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă ca jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Eu încă mai sper ca el să se întoarcă. În opinia mea, este cel mai bun străin care a fost vreodată la CFR. E un jucător care-şi dă viaţa. El a venit să joace fotbal, cu inima, cu sufletul”, a spus Petrescu.

CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, că mijlocaşul Juan Emmanuel Culio pleacă de la gruparea campioană, din motive personale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.